Helsinki
+358405140130
info (at) ramazanyasar.fi

KUKA MINÄ OLEN?

Teollinen Suunnittelija

Created with Sketch.

Kuka on Ramazan Yasar, joka kunnialla ja innolla yli 20 ohjelman osaamisellaan vastaa teidän suunnittelu tarpeisiinne?

Olen Ramazan Yasar, 26 vuotias Turkin Izmir kaupungissa syntynyt mies. Olen 12-20 vuotiaama harrastanut jalkapalloa ja Altinordu ja Göztepen kaltaisten clubien peruspelaajana ollut. Jalkapalloa pelatessani jouduin pitää välivuoden mutta parisen vuotta välivuoden jälkeen aloitin taas koulua v2013. Pääsin opiskelemaan Kemian teknologian alaa ja valmistuin vuonna 2015.

Ennen yliopiston aloittamista pari vuotta otin piirros kursseja ja vuosi sen jälkeen eli vuonna 2012 taas teollisen suunnittelun alalla aloitin työt ja vuoteen 2018 asti tein teollisena suunnittelijana töitä. Näiden vuosien aikana kävin aika monessa seminaareissa, kursseilla ja tein paljon töitä kehittääkseni tieto ja taitoani. Kehitin itseäni niin hyvin, että pääsin ensin esimieheksi sitten johtajaksi.

Samana vuonna eli vuonna 2018 menin naimisiin ja muutin sitten Suomeen. Olen asunut Suomessa suunnilleen 8 kuukautta ja suomen kielen kurssin taas aloitin 3 kuukautta sitten. Tällä hetkellä tavoitteeni on opiskella suomea niin nopeasti kuin pystyn ja samalla tehdä osa-aikaista työtä. Toinen tavoitteeni on se, että 3-5 vuoden aikana saada myös Suomessa työkokemusta ja kehittää taitojani ja tämän jälkeen perustaa oma teollisen suunnittelun & tuotannon yritystä.

(8.5.2019 – 20:30)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *